ZaanBusiness Logo Wit

KRK Verzekeren neemt Buijs Consultancy over

Vanaf 1 oktober a.s. gaat het assurantiekantoor van Hans Buijs uit Wormerveer op in KRK Verzekeren. De toenemende wet- en regelgeving voor financieel adviseurs hebben hem doen besluiten om deze stap na 31(!) jaar te zetten. Relaties van Hans Buijs zijn door deze stap ook in de toekomst verzekerd van het beste onafhankelijke advies op maat.

Over KRK Verzekeren
KRK Verzekeren maakt deel uit van de KRK Groep, een organisatie met ruim 100 jaar ervaring in verzekeringen, hypotheken en makelaardij. Het team van onafhankelijke adviseurs behartigt de assurantiebelangen van meer dan 10.000 particuliere en zakelijke klanten. Met vijf vestigingen in de regio Noord-Holland staat KRK dichtbij de klant om altijd de beste oplossing te bieden. Onder de vlag van KRK Verzekeren blijft Hans Buijs het vertrouwde aanspreekpunt voor zijn eigen klanten.

Vertrouwde service, nieuw adres
Iedereen die behoefte aan persoonlijk verzekeringsadvies kan voortaan terecht bij KRK Verzekeren. Onze specialisten staan klaar op het kantoor aan de Provincialeweg 1 in Krommenie. We zijn bereikbaar via (088) 497 63 50 en info@krkverzekeren.nl. Klanten die teruggebeld willen worden voor een afspraak kunnen eenvoudig hun gegevens achterlaten op www.krkverzekeren.nl.

Meer informatie? Neem contact op met KRK Verzekeren.
John de Smit (teamleider KRK Verzekeren)
E: info@krkverzekeren.nl
T: (088) 497 63 50

V.l.n.r. John de Smit, Hans Buijs, Martijn van Malsen