[Z]aan de Wandel haalt € 210.000 op voor onderzoek naar borstkanker!

Ruim 2500 deelnemers, één missie: samen wandelen voor een toekomst zonder borstkanker. Tijdens de 12e editie van het jaarlijkse wandelevenement, [Z]aan de Wandel, is opnieuw een indrukwekkend bedrag van € 210.000 opgehaald. Dit bedrag zal worden ingezet voor onderzoek naar borstkanker in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en ter ondersteuning van Anna’s Huis, een inloophuis voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker.

Het evenement bracht deelnemers van binnen en buiten de Zaanstreek samen, verenigd door hun toewijding aan het goede doel. De indrukwekkende opbrengst is het resultaat van de gezamenlijke inzet van alle wandelaars, vrijwilligers en sponsoren. Het succes van [Z]aan de Wandel laat zien hoe de kracht van de gemeenschap kan bijdragen aan levensreddend onderzoek en het bieden van steun aan hen die het nodig hebben.

De opbrengst gaat rechtstreeks naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, dat vooraanstaand onderzoek doet naar borstkanker, en naar Anna’s Huis, waar mensen die getroffen zijn door kanker een plek vinden voor steun, informatie en verbinding.

De organisatie van [Z]aan de Wandel kijkt met trots terug op een prachtige editie en wil alle betrokkenen hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Het enthousiasme en de solidariteit van de deelnemers maken dit evenement ieder jaar weer tot een groot succes.

Voor meer informatie over [Z]aan de Wandel en hoe u kunt bijdragen aan de strijd tegen borstkanker, kunt u terecht op de officiële website: zaandewandel.nl.

#STERKMETELKAAR

Fotografie: Mike Bink